Portable GPS

Portable GPS tracker

Bij deze tracker is een handige smartphone app inbegrepen, waarmee u de locatie met 1 druk op de knop kunt opvragen. Ook het instellen van een bewegingsalarm met SMS, een SMS alarm bij een lege batterij, of een SOS alarm is mogelijk. Al deze handigheden werken met een simpele prepaid kaart in de tracker, er is dus geen abonnement nodig!

Dus hoe werkt dit EyOn® GPS Systeem nu precies?

U plaatst de module heel eenvoudig ergens, op een plaats die alleen u kent. In de tracker plaatst u een simkaartje met beltegoed, dit mag van iedere provider zijn. Vervolgens kunt u op ieder gewenst moment middels een simpele druk op de knop in uw smartphone app de locatie opvragen. De app vraagt de locatie op, en toont deze binnen 60 seconden op een kaart. Tot op 5 meter nauwkeurig!Zijn er kosten aan verbonden?

Net als iedere gps tracker zijn er kosten verbonden aan het gebruik. De EyOn app en tracker communiceren per SMS. De kosten hiervoor verschillen per provider, en u betaald dus 1 smsje per locatie opvraging. Gebruikt u de tracker niet? Heeft u er dus ook geen kosten aan. Perfect geschikt dus voor het opsporen alleen bij calamiteiten zoals diefstal.

In het kort:

  • Eenvoudig te plaatsen waar u wilt
  • Geen abbonement nodig! Gewoon een prepaid simkaartje plaatsen
  • Standbytijd 15-20 dagen
  • Zeer nauwkeurig
  • Alarm SMS bij verplaatsing
  • Alarm SMS wanneer batterij leeg raakt

Inhoud pakket:
Eyon Portable GPS Tracker
12v Netstroom oplader
Eyon® Smartphone app
Heldere Nederlandstalige handleiding