GPS tracker 3.0

GPS tracker 3.0

Dus hoe werkt dit EyOn® GPS Systeem nu precies?

U plaatst de module heel eenvoudig op uw voertuig, op een plaats die alleen u kent. In de tracker plaatst u een simkaartje met beltegoed, dit mag van iedere provider zijn. Vervolgens kunt u op ieder gewenst moment middels een simpele druk op de knop in uw smartphone app de locatie opvragen. De app vraagt de locatie op, en toont deze binnen 60 seconden op een kaart. Tot op 5 meter nauwkeurig!

Zitten er nog andere mogelijkheden op?

Jazeker, de tracker heeft een backup batterij van 3 dagen voor als de stroom onderbroken wordt. Hij beschikt tevens over een mogelijkheid om een alarm SMS te sturen wanneer hij verplaatst wordt. Heel eenvoudig in te stellen via de appZijn er kosten aan verbonden?

Net als iedere gps tracker zijn er kosten verbonden aan het gebruik. De EyOn app en tracker communiceren per SMS. De kosten hiervoor verschillen per provider, en u betaald dus 1 smsje per locatie opvraging. Gebruikt u de tracker niet? Heeft u er dus ook geen kosten aan. Perfect geschikt dus voor het opsporen alleen bij calamiteiten zoals diefstal.

In het kort:

  • Zeer eenvoudig zelf te plaatsen
  • Geen abbonement nodig! Gewoon een prepaid simkaartje plaatsen
  • Inclusief alle aansluitmateriaal en benodigdheden
  • Backup batterij van 3 dagen
  • Alarm SMS bij verplaatsing
  • Alarm SMS wanneer de stroom afgekoppeld wordt

Inhoud pakket:
Eyon 3.0 GPS Tracker
Aansluitset voor permanente inbouw 12 / 24 volt
Eyon® Smartphone app
Heldere Nederlandstalige handleiding