dio

Di-O maakt het mogelijk om vanaf elke locatie, binnen handbereik uw huis te bedienen. Dankzij de centrale My Fox is het mogelijk om uw hele domotica-installatie Di-O Chacon te bedienen via uw gsm of computer. Lockmasters biedt diverse startartikelen aan, waaronder de bovenstaande 1.0 startset.

De 1.0 startset is een stijlvol en gebruiksvriendelijke home-automation set, welke besturen van licht en apparatuur veel eenvoudiger maakt. Met de Di-O startset 1.0 kan je alles in huis gemakkelijk aan- en uitzetten. De Di-O 1.0 startset bevat één afstandsbediening en drie stekkerontvangers. Deze set is onbeperkt uit te breiden met alle Di-O producten.

De 1.0 startset is ook geschikt voor gebruik met mobile devices. Er vindt hierbij in tegenstelling tot type 2.0 geen terugkoppeling plaats.

DiO 2.0
Bij de 2.0 producten kunt u gebruik maken van een smartphone, tablet of PC om uw huisinstallatie te automatiseren met terugkoppelfunctie. Dit betekent dat de ontvanger die wordt aangestuurd vanaf een aangesloten mobile device een fysieke terugkoppeling geeft aan de gebruiker dat de gewenste schakeling heeft plaatsgevonden. De gebruiker kan zo op afstand zien zien of bijvoorbeeld het licht in de woonkamer aan dan wel uit is.

Bekijk onderstaande video voor de mogelijkheden op onder andere het gebied van verlichting en bewaking in en rondom het huis.