gratis-advies-bij-u-thuis

Gratis woningcheck laten doen

Lockmasters geeft gratis advies aan huis! Het beveiligen van uw woning is belangrijk, want woninginbraak is natuurlijk ontzettend vervelend. U kunt hier verschillende maatregelen voor nemen. Gecertificeerd en goed gemonteerd hang- en sluitwerk en goede verlichting helpen hier uiteraard bij. 

Maar heeft u wel eens wat beter gekeken naar uw sloten? Slechts 16% van de mensen heeft een goed slot op de achterdeur. In maar liefst 54% van de gevallen zit er hang- en sluitwerk dat relatief gevoelig is voor inbraak. De inbreker is in slechts twee minuten bij u binnen! Met een gratis Lockmasters inbraakpreventie advies aan huis kan dat simpel voorkomen worden.

Wat doet een Lockmasters specialist aan huis?
Elke Lockmasters specialist heeft zijn eigen werkwijze, maar over het algemeen kunt u het volgende verwachten. Na het invullen van onderstaand formulier neemt de desbetreffende specialist contact met u op. Sommige vragen kunnen telefonisch behandeld worden, maar we komen graag bij u langs om de situatie bij u thuis op te nemen. Wij streven er naar om binnen vier weken bij u thuis te komen. We kijken samen met u door de ogen van de inbreker. We bespreken de zwakke plekken waar in ieder geval maatregelen voor genomen moeten worden. Daarnaast laten we u zien welke stappen er nodig zijn om tot een NBR/PKVW certificatie te komen. Na verloop van tijd nemen wij nog eens contact met u op of alles nog steeds naar wens is. Vaak blijkt dat mensen zich veiliger en comfortabeler voelen in huis en dat men minder bang is voor een inbraak.

Heeft u een kapot slot of heeft u vragen over het beveiligen van een raam of deur? Ook dan bent u altijd welkom in onze winkel. Wij laten u graag diverse mogelijkheden in onze winkels zien.